CARPORT OP MAAT
Elegante carports ontworpen voor buitenleven.

Carport op maat

BESCHUT GENIETEN

Carport op maat door Unique Buitenverblijven

Een carport op maat van Unique Buitenverblijven is functioneel, stijlvol en uniek. Met een op maat gemaakte carport aan huis beschermt u uw auto, maar geniet u ook van meer leefruimte. Een carport aan huis laten bouwen door Unique Buitenverblijven betekent kiezen voor maatwerk. Onze carports worden vervaardigd met de meest hoogwaardige materialen.

Carports beschermen uw auto tegen de invloeden van het weer. Invloeden zoals regen, sneeuw, hagel en vorst. De lak van uw bolide blijft met een carport op maat tevens beschermt voor lakschade door vogeluitwerpselen maar ook voor schade door storm. Naast praktisch, zijn onze moderne maatwerk carports ook stijlvol en passend bij het landschap.

Droomt u van een op maat gemaakte overkapping met carport om te genieten en voor het stallen van uw auto aan huis? Wenst u meer overdekte leef- of opbergruimte naast uw woning of op uw terrein? Unique Buitenverblijven is gespecialiseerd in carports op maat. Volledig naar wens ontworpen met premium materialen zoals PEFC, KOMO en FSC-keurmerk houtsoorten en gepoedercoat aluminium in 5 RAL kleuren.

Daarnaast kunnen wij de carport van uw dromen afstemmen op het landschap of de stijl van uw woning. Kies voor moderne en hoogwaardige accessoires, zoals een dak van polycarbonaat of glas, een lichtstraat of een glaswandsysteem aan de zijkanten.

Bij Unique Buitenverblijven staan wij voor onze producten en de kwaliteit daarvan. Daarom ontvangt u altijd 10 jaar garantie op de constructie van onze maatwerk carports. Uiteraard kunt u ook rekenen op onze service. Voor, tijdens én na het plaatsen van uw carport op maat.

Elke woning is uniek. Dat geldt ook voor uw wensen en behoeften. Droomt u al jaren van een kwalitatieve carport aan huis die aan al uw voorwaarden en eisen voldoet en past bij de uitstraling van uw woning? Unique Buitenverblijven realiseert uw droom carport hoogwaardige materialen. Zoals kristalhelder glas en polycarbonaat, de beste houtsoorten met PEFC, KOMO en FSC-keurmerk en aluminium met een poedercoating in 5 aansprekende RAL kleuren.

Wij zijn trots op de maatwerkprojecten die wij leveren, maar ook op de persoonlijke service die Unique Buitenverblijven zo uniek maakt. Wij voorzien u van de beste service. Niet alleen voor en tijdens het realiseren van uw carport op maat, maar ook daarna. Bijvoorbeeld wanneer u uw carport in de toekomst wilt afstemmen op nieuwe woonwensen en behoeften.

Wilt u een carport laten bouwen maar liever géén gebruik maken van meerdere partijen voor het ontwerpen, bouwen en personaliseren daarvan? Bij Unique Buitenverblijven is dat niet nodig. Wij zijn uw all-inclusive specialist voor het ontwerpen, realiseren en afwerken van uw carport op maat. Wilt u uw carport laten aansluiten bij het landschap of uw woning? Ook dan staan wij als voormalig en ervaren hoveniersbedrijf voor u klaar met maatwerk.

Inhoud accordeon

OPTIES & KLEUREN

Mogelijke opties voor Maatwerk carport

Een carport op maat biedt verschillende opties die we graag toelichten. Hier zijn de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Integratie met Houten Carport

Een aantal van deze opties zijn enkel toepasbaar voor een houten carport!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw eigen tuin.

Kleuren voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Aluminium grijs

RAL9007

crèmewit

RAL9001

Carport op maat offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een carport op maat. Zoals een vrijstaande carport of een dubbele carport aan huis. Benieuwd hoe wij uw unieke carport kunnen realiseren? Of heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Wij beantwoorden uw vragen uiteraard graag. Uw droom carport is niet verder weg dan het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Aluminium carport op maat

Carport aan huis van hout of aluminium

Uw auto is een kostbaar bezit. Een carport van topkwaliteit is daarom een must. U vertelt ons wat uw wensen zijn, wij zorgen voor de expertise en de hoogwaardige materialen. Bij Unique Buitenverblijven kunt u een carport op maat laten maken van PEFC, KOMO en FSC-keurmerk houtsoorten, maar ook van gepoedercoat aluminium voor een stoere en moderne uitstraling.

Liever een carport laten bouwen van glas? Wij werken met premium kwaliteit glas en polycarbonaat. Dit materiaal geeft een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een uitstekende lichtinval. Daarnaast vormt een opaalkleurig polycarbonaat dak in het zomerseizoen een fantastische schaduwplek voor uw auto. Bij Unique Buitenverblijven kunt u ook een vrijstaande of losse carport laten ontwerpen met zowel glas, hout als aluminium.

OP MAAT GEMAAKTE CARPORTS

Carport laten bouwen aan huis of vrijstaand?

Een carport laten bouwen kan aan huis, maar ook vrijstaand. Welke constructie u kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en de ruimte rondom uw woning. Unique Buitenverblijven denkt hierin graag met u mee. Samen met u bespreken wij de veelzijdige mogelijkheden.

Zoals een moderne vrijstaande carport van aluminium en hout, of een carport aan huis met een dak van glas of polycarbonaat. Bent u in het bezit van meerdere auto’s of wilt u naast een parkeerplaats voor uw auto ook extra leefruimte creëren? Dan kunt u bij Unique Buitenverblijven ook kiezen voor een op maat gemaakte dubbele carport.

Dubbele houten carport op maat

Waarom een carport laten plaatsen door Unique Buitenverblijven?

Omdat niet alle woonwensen en behoeften hetzelfde zijn, creëert Unique Buitenverblijven 100% maatwerk. Op het gebied van onze ontwerpen, maar ook als het aankomt op de realisatie en het gebruik van materialen. Kiezen voor een carport op maat van Unique Buitenverblijven doet u ook vanwege onze persoonlijke service op maat.

Wij bieden een totaalpakket aan diensten, zoals: bouwadvies, maar ook het ontwerpen van uw carport, het doorvoeren van aanpassingen en de bouw daarvan. Daardoor kunnen wij een hoge kwaliteit blijven waarborgen. Door ons bedrijf klein te houden, garanderen wij een persoonlijke service, maar ook aandacht en betrokkenheid bij het project van uw dromen. Wilt u het landschap laten afstemmen op de carport die u heeft laten ontwerpen? Met onze jarenlange ervaring als hovenier staan wij ook voor u klaar met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin.

ANDERE REDENEN WAAROM U KIEST VOOR UNIQUE BUITENVERBLIJVEN​

Uniek

Een carport op maat van Unique Buitenverblijven is altijd uniek in de breedste zin van het woord. Dat geldt voor het ontwerp, het gebruik van de materialen, de kleuren, het toepassen van accessoires en het afstemmen van de carport op het landschap.

Functioneel

Naast stijlvol en uniek, is een carport op maat van Unique Buitenverblijven ook functioneel. Laat een carport bouwen zoals u dat graag wilt. Zoals een vrijstaande carport, een carport aan huis of een dubbele carport.

Kwaliteit

Bij Unique Buitenverblijven is kwaliteit merkbaar, maar ook zichtbaar. Wij maken gebruik van de beste materialen. Zoals gepoedercoat aluminium type T6-6063 in 5 RAL kleuren en diverse houtsoorten met een PEFC, KOMO en FSC-keurmerk.

Maatwerk Tuinaanleg

Ook behoefte aan tuinaanleg?

Wilt u een op maat gemaakte carport en uw tuin laten aanleggen? Met onze jarenlange ervaring als hoveniersbedrijf biedt Unique Buitenverblijven gespecialiseerde tuinaanleg die perfect bij uw carport past. Alles volledig afgestemd op uw wensen en passend in uw buitenruimte.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte carport.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur