PERGOLA OP MAAT
Moderne pergola ontworpen voor buitenleven.

Pergola op maat

GENIETEN IN DE VOLLE ZON

Pergola op maat door Unique Buitenverblijven

Een pergola op maat vergroot het woongenot, bijvoorbeeld vrijstaand in de tuin. Een op maat gemaakte pergola voorziet u van een fijne beschutte plek rondom de woning. Dat betekent intens genieten van het buitenleven, zonder dat u rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden. Met zonnig weer heeft u altijd de beschikking over een fijne schaduwplek.

Unique Buitenverblijven realiseert unieke en op maat gemaakte pergola’s van hoogwaardige houtsoorten of een combinatie met aluminium. Uiteraard geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Kies voor een moderne pergola of een maatwerk pergola met een landelijke uitstraling.

Naast een maatwerk ontwerp kunt u bij Unique Buitenverblijven ook kiezen voor verschillende accessoires, zoals verlichting en elektra of een pergola met een verhoogde vlonder.

Een pergola op maat van Unique Buitenverblijven kan geheel worden afgestemd op de uitstraling van uw woning en het landschap. Elke moderne of landelijke pergola wordt tot in de kleinste details ontworpen en gemonteerd. Geheel naar uw wensen. Door onze ruime ervaring en vakkennis, kunnen wij u uiteraard goed voorzien van een passend advies.

Een pergola op maat laten plaatsen door Unique Buitenverblijven betekent ook kiezen voor zekerheid. Wij geven altijd 10 jaar garantie op de constructie van uw vrijstaande pergola. Daarom werken wij alleen met premium materialen en worden de staanders voorzien van waterwerend teer op de plaatsen die in aanraking komen met de grond. Tevens worden alle staanders voorzien van snelbeton om de stevigheid van uw pergola te garanderen. Dat is zorgeloos genieten op maat.

Natuurlijk wilt u lang kunnen genieten van een ultiem geluksgevoel door een verhoogd wooncomfort. Een landelijke of moderne pergola van Unique Buitenverblijven wordt vervaardigd uit premium kwaliteit gepoedercoat aluminium of hout met het PEFC, KOMO en FSC-keurmerk. Dat maakt maatwerk comfortabel en exclusief.

Een pergola laten plaatsen kan bij Unique Buitenverblijven ook met het oog op de toekomst. Een maatwerk pergola kan namelijk op een later tijdstip worden voorzien van een schuifwandsysteem. Wij kunnen uw maatwerk pergola ook na het plaatsen afstemmen op uw nieuwe woonwensen. Bij ons betekent maatwerk ook flexibiliteit.

Een pergola laten plaatsen als vrijstaande constructie in uw tuin? Unique Buitenverblijven draagt naast een uniek ontwerp ook zorg voor een professionele montage. Van werkplan op de tekentafel tot aan de uiteindelijke plaatsing en montage van uw pergola op maat. Unique Buitenverblijven biedt altijd een hoogwaardige alles-in-één service.

OPTIES & KLEUREN

Mogelijke opties voor Maatwerk Pergola

Een pergola op maat biedt verschillende opties die we graag toelichten. Hier zijn de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Integratie met Houten pergola

Een aantal van deze opties zijn enkel toepasbaar voor een houten pergola!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw eigen tuin.

Kleuren voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Grijs metallic

RAL9007

crèmewit

RAL9001

Veranda met glazen dak en zonwering.

Zonwering

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra schaduw en gemaakt met de stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie voor buitenomgevingen.

aluminium veranda

Aluminium wanden

Vul één of meerdere zijden met aluminium panelen voor extra privacy.

Veranda met glazen dak en glazen schuifwand systeem.

Glazen schuifwand systeem

Functionerend als een verplaatsbaar wandensysteem, maar dan van glazen panelen.

Glazen dak veranda met verlichting

Verlichting

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra verlichting en gemaakt van aluminium, te verkrijgen in 1W (niet dimbaar) of 3W (dimbaar).

Pergola op maat offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een moderne pergola van aluminium en hout of een landelijke pergola op maat van hout. Wilt u graag een pergola laten plaatsen, maar heeft u vragen over onze service of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wij beantwoorden uw vragen graag. Samen met de specialisten van Unique Buitenverblijven, stellen wij de pergola van uw dromen samen.

pergola op maat
Exclusieve Soorten Pergola's

Moderne pergola van hout en/of met aluminium staanders

Een moderne pergola in de tuin die geheel past in de ambiance van het landschap? Een op maat gemaakte pergola op een prachtige plek rondom het huis met een landelijke look? De pergola’s van Unique Buitenverblijven worden vervaardigd uit premium materialen. Naast kwaliteit hechten we bij Unique Buitenverblijven ook veel waarde aan duurzaamheid. Wij werken daarom alleen met goedgekeurde houtsoorten voorzien van keurmerk.

Kies voor een pergola van hout of een op maat gemaakte moderne pergola van aluminium. Liever een pergola laten plaatsen van een combinatie van hout en aluminium? Of denkt u na over sfeervolle accessoires zoals een pergola met een vlonder of een houtkachel? Bij Unique Buitenverblijven is géén enkel ontwerp ondenkbaar. Wij realiseren uw pergola geheel volgens uw woonwensen en specifieke behoeften.

STIJL VAN UW PERGOLA

vrijstaande Pergola laten plaatsen, niets is onmogelijk

Houten pergola op maat

Waarom een pergola op maat laten plaatsen door Unique Buitenverblijven?

De naam van ons bedrijf verklapt één van onze belangrijkste kernwaarden. Unique Buitenverblijven realiseert namelijk alleen unieke projecten en pergola’s van de hoogste kwaliteit. Uw behoeften en wensen verdienen niets anders dan dat. Wanneer u kiest voor een pergola op maat van Unique Buitenverblijven ervaart u onze inclusieve service en diensten.

Wij bieden alles onder één dak. Van ontwerp tot aan de uiteindelijke montage en realisatie. Wilt u een pergola laten plaatsen die naadloos aansluit bij de ambiance van uw tuin of het landschap? Met onze jarenlange ervaring als hoveniersbedrijf beschikken wij over de ervaring en kennis die nodig is voor een bijpassend tuinontwerp. Ook voor het aanleggen van uw tuin staan wij voor u klaar. Door als bedrijf klein te blijven kunnen wij onze service bewaken waardoor wij grootse projecten kunnen realiseren.

Maatwerk Tuinaanleg

Ook behoefte aan tuinaanleg?

Wilt u niet alleen een pergola op maat laten bouwen maar ook uw tuin laten aanleggen? Door mijn ruime ervaring als hovenier is Unique Buitenverblijven ook gespecialiseerd in maatwerk tuinaanleg. Uiteraard geheel volgens uw wensen en passend in het landschap.

Andere redenen waarom u kiest voor een maatwerk pergola

Fijne Schaduwplek

Een op maat gemaakte pergola van Unique Buitenverblijven kan een aangename en beschutte plek vormen als u ervoor kiest om klimplanten langs de staanders het dak op te laten klimmen. Een moderne pergola of een vrijstaande pergola met een landelijke look, kan u een uitzonderlijke plek midden in de natuur bieden.

Uitbreidbaar

Woonwensen veranderen. Een pergola op maat beweegt flexibel met u mee. Indien het mogelijk is bij uw gekozen ontwerp zou u de pergola door het toepassen van een schuifwandsysteem en dak op een later tijdstip, om kunnen toveren naar een tuinkamer.

Meer Leefruimte

Wenst u meer leefruimte en wilt u ook optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte rondom uw woning of in uw tuin? Met een maatwerk pergola van Unique Buitenverblijven kunt u meer tijd doorbrengen in de buitenlucht. Daardoor brengt u binnen naar buiten én geniet u van meer leefruimte. Waar en wanneer u dat wenst.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte pergola.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur