GLAZEN DAK VERANDA'S
Elegante glazen veranda's ontworpen voor buitenleven.

VERANDA MET GLAZEN DAK

BESCHUT GENIETEN

Uniek vormgegeven glazen dak veranda's

Onze glazen dak veranda’s zijn een uitstekende manier om een brug te slaan tussen uw binnen- en buitenruimtes, met een beschutte en beschermde plek die ook fris aanvoelt en een stijlvolle extra ruimte aan uw huis toevoegt, snel en gemakkelijk met een van de vele stijlen glazen dak veranda’s die we voor u kunnen bouwen.

Met moderne of meer traditionele ontwerpmogelijkheden, klein of groot, met de hoogste kwaliteit aluminium profielen gecombineerd met glazen panelen, bieden wij een glazen dak veranda dat het hele jaar door een permanente buitenwoonruimte biedt om ’s avonds in stijl te genieten.

Wij kiezen bewust voor kwalitatieve materialen en we vertrouwen in ons vakmanschap en de degelijke constructies die wij voor u realiseren.

Daarom houden we het niet alleen bij woorden! Met trots bieden wij 10 jaar garantie op al onze constructies.  We streven naar duurzame resultaten die bestand zijn tegen de tand des tijds. Wij bieden kwaliteit & garantie zodat u jarenlang zorgeloos van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie hierover kunt u vinden in onze garantievoorwaarden.

Om absolute exclusiviteit te waarborgen, maken we geen gebruik van standaard modellen voor onze veranda’s. Elk “mogelijk” model wordt behandeld als een exclusief project dat met zorg en precisie wordt uitgevoerd. De materialen die we gebruiken voor deze luxueuze veranda’s omvatten diverse houtsoorten met het FSC- of PEFC-keurmerk en gepoedercoat aluminium in 5 RAL-kleuren.

Een veranda vormt eigenlijk het raamwerk van een toekomstige tuinkamer. Als het raamwerk en vooral de dragende constructie degelijk en professioneel zijn gebouwd, kunt u op elk moment uw exclusieve veranda omtoveren naar een tuinkamer.

Al ons werk wordt uitgevoerd door specialisten op hun eigen vakgebied. We hebben een ervaren elektricien en loodgieter, evenals de bouwer van al onze exclusieve constructies. Met oog voor detail en kwaliteit garanderen we een naadloze installatie van onze glazen dak veranda’s en een verbluffend eindresultaat.

KWALITEIT & SELECTIE MATERIALEN

GENIET VAN UW VERANDA IN WEER & WIND MET OPTIES EN ACCESSOIRES

De absolute kunst van het buitenleven en toch zoveel meer… De perfecte oplossing voor het regenachtige Nederlandse weer, bijna het hele jaar door. Een prachtig glazen verandadak boven je hoofd beschermt tegen regen, en met de opgebouwde zonwering heb je perfecte bescherming met één druk op de knop.

Met de juiste constructie en montage, kan elk van onze glazen veranda’s u bescherming bieden tegen ons zeer veranderlijke Nederlandse weer. Omdat elke tuin anders is, kunnen we je veranda volledig op maat bouwen in elke grootte en vorm. We bouwen veranda’s die perfect op je huis aansluiten tot op de millimeter.

Onze glazen veranda’s kunnen ook voorzien worden van glazen schuifpanelen of een aluminium/glazen schuifpui. Met deze opties veranderen we uw veranda in een gesloten tuinkamer.

Veranda met glazen dak en zonwering.
Zonwering

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra schaduw en gemaakt met de stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie voor buitenomgevingen.

aluminium veranda
Aluminium wanden

Vul één of meerdere zijden met aluminium panelen voor extra privacy.

Veranda met glazen dak en glazen schuifwand systeem.
Glazen schuifwand systeem

Functionerend als een verplaatsbaar wandensysteem, maar dan van glazen panelen.

Glazen dak veranda met verlichting
Verlichting

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra verlichting en gemaakt van aluminium, te verkrijgen in 1W (niet dimbaar) of 3W (dimbaar).

KLEUREN & MATERIALEN

Constructie van aluminium en/of houten veranda's

Kleuropties voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Aluminium grijs

RAL9007

crèmewit

RAL9001

enkele Opties voor Glazen Dak Veranda

Wanden

Boeidelen en Borstwering

Extra Voorzieningen

Verlichting en Verwarming

Opties voor Glazen Verandadak

Schuif- en Vouwsystemen

Maatwerk en Personalisatie

Droomveranda laten ontwerpen?

Neem contact op voor een GRATIS CONSULTATIE.

INTERESSE AL GEWEKT?

BLIJF LANGER BUITEN

Geniet langer van de buitenlucht met behulp van infrarood halogeenverwarming en laagspanningspots, waardoor het gebruik van onze glazen veranda’s een permanente en comfortabele uitbreiding wordt van de leefruimte van uw huis.

Overdag, als de zon te sterk wordt, opent u het ingebouwde uitschuifbare zonnescherm om de hoeveelheid zonlicht en temperatuur die binnenkomt te regelen, evenals het openen van de zijkanten en de voorkant voor ventilatie, iets wat erg moeilijk is met een gemiddelde serre.

U mengt werkelijk het buitenleven met het binnenleven om uzelf een prachtige ruimte te geven om tijd door te brengen met vrienden en familie of gewoon lekker te ontspannen.

Ideaal voor allerlei soorten entertainment of ontspanning, kunnen gasten zich wagen op uw veranda, zelfs op een regenachtige zomeravond!

EENVOUDIG INSTALLATIEPROCES

INSTALLATIE VAN GLAZEN DAK VERANDA'S

De installatie is over het algemeen een eenvoudig proces waarbij geen grote bouwwerkzaamheden nodig zijn en de installatie is meestal binnen 2 of 3 dagen voltooid (afhankelijk van de grootte). Voor de meeste glazen dak veranda’s zijn geen funderingen nodig, alleen enkele ondersteuningspunten en ze kunnen zelfs op een geschikt (betonnen) oppervlak worden vastgeschroefd. In andere gevallen kan een fundering nodig zijn, afhankelijk van de stabiliteit van het oppervlak. We zullen tijdens de planningsfase altijd elke stap van de installatie verklaren en uitleggen.

We kunnen de veranda zo produceren dat deze perfect aansluit op de wandhoogte en de hellinghoek naar voren en indien nodig kunnen er extra staanders worden ingezet voor esthetische of praktische redenen.

Geniet nog meer van uw woning en tuin door deze twee te overbruggen met een glazen dak veranda van Unique Buitenverblijven. Een waardevolle investering die extra ruimte biedt en in de meeste gevallen is er geen bouwvergunning nodig.

Aluminium Veranda met glazen dak in de tuin tijdens de nacht.
Aluminium Veranda met glazen dak aan tuin
GRATIS CONSULTATIE

Hoeveel kost het om een glazen dak veranda te bouwen?

Om u een offerte te kunnen geven die specifiek is voor uw behoeften, moeten we uw woning bezoeken om relevante metingen te nemen en uw wensen en de opties die u wilt opnemen te bespreken.

Het bezoek is gratis en geeft ons de benodigde informatie om een ontwerp te maken en u een vrijblijvende offerte te kunnen bieden.

VERGUNNING & REGELGEVING

GLAZEn VERANDA'S: MET OF ZONDER VERGUNNING?

Goed nieuws: in veel gevallen kunt u uw veranda bouwen zonder bouwvergunning! Er zijn echter bepaalde gevallen waarin regels en vergunningseisen van toepassing kunnen zijn op veranda’s. U kunt hier meer lezen over vergunningen.

Het is ook essentieel om rekening te houden met eventuele striktere eisen van bepaalde gemeentes met betrekking tot het uiterlijk van een wijk of straat. Daarom raden we aan om contact op te nemen met uw gemeente of het omgevingsloket voor specifieke richtlijnen en vereisten die relevant zijn voor uw situatie. Als u nog steeds vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, we staan klaar om u te ondersteunen.

WAAR JE OOK WOONT

GLAZEN DAK VERANDA MET ISOLATIE & VENTILATIE

Bij ons geloven we sterk in het creëren van veranda’s met glazen dak die perfect passen bij de unieke wensen en behoeften van onze klanten. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden stellen. Isolatie en ventilatie zijn essentiële aspecten van comfort in een veranda met glazen dak. Daarom kunnen we isolatietechnieken en ventilatiesystemen in onze op maat gemaakte glazen dak veranda’s integreren.

We begrijpen dat het essentieel is om een aangename temperatuur te behouden, ongeacht het seizoen. Uw comfort en welzijn staan bij ons centraal. Kies voor een glazen dak veranda op maat en geniet het hele jaar door van een comfortabele en gezonde leefruimte.

 

Uw keuze voor uw VERANDA MED GLAZEN DAK

Wij bieden een uitgebreid scala aan hoogwaardige materialen voor de constructie van onze veranda’s met glazen dak, zodat we aan de diverse wensen van onze klanten kunnen voldoen. We werken met zorgvuldig geselecteerde houtsoorten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en beschikken over het FSC- of PEFC-keurmerk. Deze keurmerken garanderen dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, variërend van klassieke en duurzame houtsoorten zoals eikenhout en larikshout tot populaire houtsoorten zoals vurenhout en grenenhout. Deze houtsoorten bieden elk hun unieke esthetiek, duurzaamheid en eigenschappen.

Naast hout werken we ook met hoogwaardig gepoedercoat aluminium. Aluminium biedt vele voordelen, zoals duurzaamheid, lichtgewicht, weerbestendigheid en lage onderhoudsvereisten. De combinatie van hout en aluminium stelt ons in staat om prachtige en functionele veranda’s met glazen dak te creëren die de natuurlijke warmte en charme van hout combineren met de moderne eigenschappen van aluminium.

Wij werken met zorg en vakmanschap om uw veranda met glazen dak te vervaardigen met de gekozen materialen. Of u nu de voorkeur geeft aan hout, aluminium of een combinatie van beide, we zorgen ervoor dat uw veranda van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.

FAQ

Een glazen dak veranda biedt een grote, open buitenruimte die beschermd is tegen de elementen door een dak dat bijna volledig uit glas bestaat. De veranda is meestal verbonden met het hoofdgebouw, maar heeft geen wanden. Glazen dak veranda’s zijn een van de meest stijlvolle toevoegingen aan een huis.


Een veranda is een optie die u serieus moet overwegen als u denkt aan het uitnodigender maken van uw huis en het vergroten van uw mogelijkheid om van buiten te genieten, zelfs wanneer het weer verslechtert! 

De dak bestaat uit aluminium en glas. De staanders heeft u voor het uitkiezen: hout of aluminium?

U kunt achteraf altijd uw glazen dak veranda ombouwen naar een veranda met zijwanden of compleet omtoveren naar een tuinkamer door deze te voorzien van glazen schuifpanelen of schuifpui.

Met een glazen dak veranda is het antwoord een volmondig “ja.” Door gebruik te maken van natuurlijk licht op donkere dagen en binnenruimtes te beschermen tegen direct zonlicht op zeer warme dagen.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte veranda met glazen dak.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur