SERRE OP MAAT
Moderne glazen serre ontworpen voor buitenleven.

Serre op maat

BESCHUT GENIETEN

Serre op maat door Unique Buitenverblijven

Een serre op maat hoeft niet langer een droom te blijven. Unique Buitenverblijven uw droom realiseren. Volledig op maat gemaakte ontwerpen, in-house geplaatst door onze specialisten. Kies voor een glazen serre aanbouw in een landelijke stijl of laat een moderne serre plaatsen om uw woonruimte uit te breiden. Als u kiest voor een serre van Unique Buitenverblijven kiest u voor kwaliteit en maatwerk.

Een luxe serre of een klassieke serre op maat met hout, glas en aluminium? Unique Buitenverblijven is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige en 100% op maat gemaakte serres. Natuurlijk in de stijl en met de afmeting en indeling zoals u dat wenst. Wij maken gebruik van premium materialen. Zoals gepoedercoat aluminium in 5 RAL kleuren en hout met het PEFC, KOMO en FSC-keurmerk. Wij ontwerpen uw droom serre.

Uieraard volledig afgestemd op de uitstraling van uw woning, de tuin en het landschap daaromheen. Een serre laten plaatsen door Unique Buitenverblijven betekent ook uw woongenot en leefruimte vergroten. Bijvoorbeeld met een glazen serre aanbouw met schuifwanden, een schuifpui van glas of een lichtstraat. Unique Buitenverblijven creëert maatwerk serres die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Een serre laten plaatsen door Unique Buitenverblijven betekent kiezen voor kwaliteit, uniekheid en zekerheid. Doordat wij uitsluitend werken met hoogwaardige materialen, zoals aluminium, hout en glas, bent u gegarandeerd van kwaliteit en van 10 jaar garantie op de constructie.

Een glazen serre aanbouw laten plaatsen of een maatwerk serre in landelijke stijl? Unique Buitenverblijven werkt alleen met de meest hoogwaardige materialen. Zoals gepoedercoat aluminium, premium kwaliteit glas en houtsoorten met het PEFC, KOMO en FSC-keurmerk.

Uw wensen zijn uniek maar kunnen door de jaren heen ook veranderen. Daarom biedt Unique Buitenverblijven u ook na het plaatsen van uw serre op maat een uitstekende service. Misschien omdat u de indeling van uw maatwerk serre wilt laten aanpassen of omdat u uw landelijke of moderne serre wilt laten voorzien van een glazen wandsysteem. 

Unique Buitenverblijven is uw alles-in-één specialist voor het ontwerpen, plaatsen en monteren van uw op maat gemaakte serre. Wij maken gebruik van in-house bouwkundigen en professioneel opgeleide elektriciens. U hoeft geen derde partijen in te schakelen. Unique Buitenverblijven denkt mee, ontwerpt en monteert de maatwerk serre van uw dromen.

OPTIES & KLEUREN

Mogelijke opties voor Maatwerk Serre

Een serre op maat biedt verschillende opties die we graag toelichten. Hier zijn de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Integratie met Houten serre

Een aantal van deze opties zijn enkel toepasbaar voor een houten serre!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw eigen tuin.

Kleuren voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Grijs metallic

RAL9007

crèmewit

RAL9001

Veranda met glazen dak en zonwering.

Zonwering

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra schaduw en gemaakt met de stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie voor buitenomgevingen.

aluminium veranda

Aluminium wanden

Vul één of meerdere zijden met aluminium panelen voor extra privacy.

Veranda met glazen dak en glazen schuifwand systeem.

Glazen schuifwand systeem

Functionerend als een verplaatsbaar wandensysteem, maar dan van glazen panelen.

Glazen dak veranda met verlichting

Verlichting

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra verlichting en gemaakt van aluminium, te verkrijgen in 1W (niet dimbaar) of 3W (dimbaar).

Serre op maat offerte aanvragen?

Droomt u van een serre op maat zodat u op elk moment van het buitenleven kunt genieten? Heeft u specifieke wensen en wilt u graag een glazen serre aanbouw laten plaatsen? Wat uw wensen ook zijn, Unique Buitenverblijven realiseert ze. Wij zijn uw specialist in landelijke, moderne of klassieke serres op maat. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over de uitgebreide mogelijkheden? Wij beantwoorden deze graag.

Before aluminium veranda op maat After aluminium veranda op maat
Exclusieve Soorten SERRE'S

Glazen serre aanbouw met hout of aluminium

Een glazen serre aanbouw heeft een klassieke of een moderne uitstraling. Geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Glas geeft een ruimtelijk gevoel en brengt binnen naar buiten of juist andersom. Een op maat gemaakte serre aanbouw van glas kan tevens worden voorzien van een glazen wandsysteem. Bijvoorbeeld voor het creëren van een serre met een schuifpui of een glazen schuifwand. Door glas te combineren met aluminium en hout kan vrijwel elk ontwerp en stijl worden gerealiseerd, zoals een landelijke of moderne uitstraling.

In combinatie met verschillende accessoires en mogelijkheden, bouwt Unique Buitenverblijven een serre op maat die geheel voldoet aan uw persoonlijke voorkeur. Zoals een glazen serre aanbouw met verlichting, bestrating, ventilatie en elektra. Uw droom? Unique Buitenverblijven realiseert het ontwerp. Van idee tot aan de plaatsing van uw maatwerk serre.

STIJL VAN UW SERRE

Serre laten plaatsen in verschillende stijlen

Serre op maat

Waarom een serre laten plaatsen door Unique Buitenverblijven?

Een serre laten plaatsen aan uw woning is vakwerk. Unique Buitenverblijven ontzorgt u in de breedste zin van het woord. Ons bedrijf bestaat uit een klein team van specialisten. Door klein te blijven kunnen wij altijd hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke service blijven garanderen. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst als uw woonwensen zijn veranderd.

Unique Buitenverblijven biedt een all-inclusive service. Dat betekent dat wij uw serre op maat ontwerpen en waar nodig aanpassen, maar ook monteren en tot in de kleinste details afwerken. Wij maken geen gebruik van derde partijen maar leunen op onze expertise, ervaring en in-house kennis. Wilt u een serre laten plaatsen die volledig opgaat in het landschap van uw tuin? Met onze jarenlange ervaring als hovenier kunt u rekenen op kennis en maatwerk.

Maatwerk Tuinaanleg

Ook behoefte aan tuinaanleg?

Wilt u niet alleen een serre op maat laten bouwen maar ook uw tuin laten aanleggen? Door mijn ruime ervaring als hovenier is Unique Buitenverblijven ook gespecialiseerd in maatwerk tuinaanleg. Uiteraard geheel volgens uw wensen en passend in het landschap.

Andere redenen waarom u kiest voor Unique Buitenverblijven

Maatwerk

Uw dromen passen niet altijd in een kant-en-klaar concept. Dat geldt ook voor een serre op maat. Unique Buitenverblijven ontwerpt en realiseert alleen op maat gemaakte serres. Volledig afgestemd op uw woonwensen en passend bij uw woning.

Persoonlijke service

Unique Buitenverblijven is meer dan alleen uw specialist in op maat gemaakte buitenverblijven en serres. U mag ook een persoonlijke service verwachten. Wij denken graag met u mee. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat u straks geniet van een serre op maat die getuigd van unieke details en topkwaliteit.

Kwaliteit

Een klassieke of landelijke serre van Unique Buitenverblijven kenmerkt zich door kwaliteit. Elk detail krijgt de aandacht die het verdiend. Door gebruik te maken van de beste materialen, komt kwaliteit tot leven in een unieke, op maat gemaakte serre.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte serre.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur