OVERKAPPING OP MAAT
Moderne overkappingen ontworpen voor buitenleven.

Overkapping op maat

BESCHUT GENIETEN

Overkapping op maat door Unique Buitenverblijven

Een overkapping op maat van Unique Buitenverblijven kenmerkt zich door oog voor het kleinste detail. Al onze overkappingen worden geheel op maat en volgens uw wensen gemaakt. U kunt in stijl genieten van uw buitenruimte, ongeacht de weersomstandigheden. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle plek om tot rust te komen of quality time door te brengen met familie. Unique Buitenverblijven draagt zorg voor uw overkapping op maat.

Een overkapping laten plaatsen door Unique Buitenverblijven, betekent kiezen voor duurzaamheid en functionaliteit tot in de kleinste details. Wij vervaardigen op maat gemaakte overkappingen van premium houtsoorten met het PEFC, KOMO en FSC-keurmerk. Daarnaast kunt u kiezen uit hoogwaardige materialen zoals gepoedercoat aluminium. U kunt uw maatwerk overkapping in de toekomst ook laten aanpassen naar een tuinkamer.

Bijvoorbeeld met een wandsysteem van glas in de vorm van een schuifwand of schuifpui.

Heeft u andere wensen? Elk ontwerp is mogelijk bij Unique Buitenverblijven. Wij realiseren de overkapping die aan al uw behoeften voldoet. Zowel het materiaal, de vorm en de afmeting kunt u naar wens laten vervaardigen, evenals de inrichting en de accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande, een moderne of een landelijke overkapping op maat, gecombineerd met een gesloten of glazen dak met elektrische zonwering, een lichtstraat of een houten vlonder.

Unique Buitenverblijven gebruikt alleen kwalitatieve materialen voor op maat gemaakte overkappingen. Zoals houtsoorten met het PEFC, KOMO en FSC-keurmerk en aluminium met een poedercoating. Door te werken met de beste materialen, geniet u van een stijlvolle en duurzame overkapping. Bij Unique Buitenverblijven ontvangt u daarom altijd 10 jaar garantie op al onze constructies.

Het waarborgen van kwaliteit en uniekheid is belangrijk voor ons. Dat geldt ook voor uw overkapping op maat. Werken met premium materialen is voor ons vanzelfsprekend. Wij maken geen gebruik van standaard modellen overkappingen. U bent altijd zeker van een uniek en exclusief buitenverblijf, uiteraard geheel volgens wens en op maat gemaakt.

Is er in de loop van de jaren iets veranderd aan uw woonsituatie of heeft u in de toekomst andere wensen? Ook dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Unique Buitenverblijven. Een vrijstaande overkapping kan in de toekomst eenvoudig worden uitgebreid naar een tuinkamer. Heeft u een overkapping aanbouw op maat laten bouwen? Ook deze kunnen wij op een later tijdstip naar wens aanpassen. Wij voorzien u altijd van de service die nodig is.

Naast het ontwerpen van uw unieke overkapping op maat, draagt Unique Buitenverblijven ook zorg voor een professionele montage. Daarvoor maken we gebruik van interne specialisten en experts binnen hun vakgebied. Een op maat gemaakte overkapping op de juiste manier laten plaatsen en monteren is immers net zo belangrijk als een uniek ontwerp.

OPTIES & KLEUREN

Mogelijke opties voor Maatwerk Overkapping

Een overkapping op maat biedt verschillende opties die we graag toelichten. Hier zijn de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Integratie met Houten Overkapping

Een aantal van deze opties zijn enkel toepasbaar voor een houten overkapping!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw eigen tuin.

Kleuren voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Grijs metallic

RAL9007

crèmewit

RAL9001

Veranda met glazen dak en zonwering.

Zonwering

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra schaduw en gemaakt met de stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie voor buitenomgevingen.

aluminium veranda

Aluminium wanden

Vul één of meerdere zijden met aluminium panelen voor extra privacy.

Veranda met glazen dak en glazen schuifwand systeem.

Glazen schuifwand systeem

Functionerend als een verplaatsbaar wandensysteem, maar dan van glazen panelen.

Glazen dak veranda met verlichting

Verlichting

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra verlichting en gemaakt van aluminium, te verkrijgen in 1W (niet dimbaar) of 3W (dimbaar).

Overkapping op maat offerte aanvragen?

Wilt u aankomend seizoen nog genieten van een mooie overkapping aanbouw? Droomt u van een vrijstaande overkapping die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeften? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een overkapping op maat of een moderne overkapping aanbouw. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of bent u benieuwd of wij uw unieke overkapping woonwensen kunnen realiseren? Wij beantwoorden uw vragen uiteraard graag. Samen verwezenlijken wij de Unique Buitenverblijven van uw dromen.

Before aluminium veranda op maat After aluminium veranda op maat
Exclusieve Soorten Overkappingen

Overkapping laten plaatsen van hout of met aluminium

Een overkapping op maat spreekt tot de verbeelding. Er is niets fijner dan overdekt kunnen genieten van de groene oase van rust in uw eigen tuin. Wij ontwerpen vrijstaande of aanbouw overkappingen zoals u dat wilt. Van premium kwaliteit hout of aluminium. Ook een combinatie van meerdere materialen is mogelijk. Bijvoorbeeld als u een moderne overkapping met hout, aluminium en een glazen dak wilt laten plaatsen. Liever een houten overkapping met een vlonder en houtkachel? Unique Buitenverblijven ontwerpt het voor u.

LOCATIE VAN UW OVERKAPPING

Vrijstaande overkapping in de tuin of vast aan het huis

Droomt u van een vrijstaande overkapping of wilt u een overkapping laten plaatsen dichtbij uw woning als een aanbouw? Bij ons is niets onbespreekbaar. Door onze ruime ervaring in het realiseren, bouwen en plaatsen van op maat gemaakte overkappingen, kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van een op maat gemaakt advies, geheel passend in het landschap.

Vrijstaande houten overkapping op maat met sedum dak

Waarom een overkapping laten plaatsen door Unique Buitenverblijven?

Een overkapping laten plaatsen kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Unique Buitenverblijven. Wij bieden de expertise en ervaring, die nodig is, onder één dak. Naast het ontwerpen van uw droom overkapping, dragen wij ook zorg voor het doorvoeren van eventuele aanpassingen en de realisatie. Ook de bouw van uw overkapping op maat houden wij in eigen beheer. Daardoor kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Tijdens het gehele proces communiceert u met één contactpersoon. Dat houdt de communicatie helder, snel en efficiënt voor alle partijen. Unique Buitenverblijven blijft klein als bedrijf. Daardoor kunnen we de focus blijven leggen op het leveren van een all-inclusive en topkwaliteit maatwerk. Met onze jarenlange ervaring als hovenier kunnen wij het landschap van uw tuin afstemmen op het uiterlijk van de overkapping, van ontwerp tot aan de aanleg van de tuin.

Maatwerk Tuinaanleg

Ook behoefte aan tuinaanleg?

Wilt u niet alleen een overkapping op maat laten bouwen maar ook uw tuin laten aanleggen? Door mijn ruime ervaring als hovenier is Unique Buitenverblijven ook gespecialiseerd in maatwerk tuinaanleg. Uiteraard geheel volgens uw wensen en passend in het landschap.

Andere redenen waarom u kiest voor Unique Buitenverblijven

Woongenot

Wilt u de sfeer en ambiance van uw interieur ook buiten voelbaar en zichtbaar maken? Unique Buitenverblijven ontwerpt en realiseert de vrijstaande overkapping van uw dromen. Woongenot ervaart u binnen, maar vanaf nu ook buiten.

Waardevermeerdering

Een op maat gemaakte overkapping van Unique Buitenverblijven voldoet helemaal aan uw wensen. Niet alleen qua ontwerp, maar zeker ook qua details, afwerking en inrichting. Daardoor zorgen onze hoogwaardige maatwerk overkappingen niet alleen voor woongenot, maar ook voor waardevermeerdering van uw woning.

Duurzaam

Een overkapping van Unique Buitenverblijven is niet alleen uniek, maar overtuigt ook door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Zoals gepoedercoat aluminium in 5 RAL-kleuren en hout met het PEFC, KOMO en FSC-keurmerk.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte overkapping.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur