KAPSCHUUR OP MAAT
Moderne kapschuur ontworpen voor buitenleven.

Kapschuur op maat

BESCHUT GENIETEN

Kapschuur laten bouwen door Unique Buitenverblijven

Een landelijke kapschuur laten bouwen naast uw woning of op uw terrein? Een luxe kapschuur op maat van Unique Buitenverblijven is multifunctioneel bruikbaar. Als overdekte ruimte naast het huis voor uw wagenpark, maar ook als sfeervolle plaats om te genieten van het buitenleven. Een kapschuur op maat draagt bij aan uw woongenot en de woningwaarde.
Gemaakt van hoogwaardig en robuust hout, aluminium en/of glazen wandsystemen.

Unique Buitenverblijven is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en bouwen van unieke kapschuren die geheel volgens wens kunnen worden samengesteld. U bepaalt zelf de afmeting, de uitstraling, de dakbedekking en het materiaal. Alle opties zijn bespreekbaar. Kies voor een kapschuur op maat met 3 open zijden of een schuifwandsysteem. Zo kan uw landelijke kapschuur in de toekomst ook dienst doen als luxe buitenverblijf, thuiskantoor of atelier, bijvoorbeeld door het toevoegen van een schuifpui of schuifwanden van glas.

Een kapschuur laten bouwen door Unique Buitenverblijven betekent ook dat u kiest voor hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke service. Wij bieden 10 jaar garantie op de constructie van uw op maat gemaakte landelijke kapschuur. Daarnaast werken wij met premium materialen zoals glas, aluminium en hout én heeft u de keuze uit oneindig veel accessoires en mogelijkheden. Wij ontwerpen en bouwen de kapschuur die u wenst.

Een kapschuur laten bouwen door Unique Buitenverblijven? U ontvangt altijd 10 jaar garantie op de constructie van uw landelijke kapschuur van hout of aluminium. Wij werken met PEFC, KOMO en FSC-keurmerk houtsoorten en premium kwaliteit gepoedercoat aluminium. Genieten in stijl en luxe moet uiteraard ook zorgeloos zijn.

Een kapschuur op maat laten bouwen door Unique Buitenverblijven? Wij werken uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen. Landelijke kapschuren worden vervaardigd uit PEFC, KOMO en FSC-keurmerk houtsoorten. Wilt u een kapschuur laten bouwen met aluminium? Ons premium gepoedercoat aluminium van de beste kwaliteit is leverbaar in 5 RAL kleuren.

Wilt u nu genieten van een unieke kapschuur die dienst doet als overkapping voor uw wagenpark, maar wilt u deze later misschien kunnen gebruiken als thuiskantoor, atelier of tuinkamer? De specialisten van Unique Buitenverblijven denken met u mee. Dat doen wij tijdens het ontwerpen en bouwen van uw kapschuur, maar natuurlijk ook in de toekomst.

Unique Buitenverblijven realiseert uw woonwensen en dromen. Wij ontzorgen u tijdens het gehele traject. Wij dragen zorg voor het uittekenen van uw wensen en behoeften op de tekentafel, maar nemen ook het bouwen en monteren van uw landelijke kapschuur op ons. Wij zijn uw all-inclusive specialist voor luxe of landelijke maatwerk kapschuren. Heeft u een kapschuur laten bouwen en wilt u het landschap rondom uw woning afstemmen op de uitstraling? Met onze jarenlange ervaring als hovenier zorgen wij voor een maatwerk tuinontwerp en aanleg.

OPTIES & KLEUREN

Mogelijke opties voor Maatwerk Kapschuur

Een kapschuur op maat biedt verschillende opties die we graag toelichten. Hier zijn de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw eigen tuin.

Kleuren voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Aluminium grijs

RAL9007

crèmewit

RAL9001

Veranda met glazen dak en zonwering.

Dakbedekking

Voor de juiste uitstraling van uw kapschuur dak.

aluminium veranda

Geïsoleerde wanden

Vul één of meerdere wanden met isolatiemateriaal naar keuze.

Veranda met glazen dak en glazen schuifwand systeem.

Glazen schuifwand systeem

Functionerend als een verplaatsbaar wandensysteem, maar dan in doorzichtig glas.

Glazen dak veranda met verlichting

Verlichting

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra verlichting en gemaakt met materialen die geschikt zijn voor buitenomgevingen.

Kapschuur op maat offerte aanvragen?

Kapschuur op maat laten bouwen door Unique Buitenverblijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

morderne luxe kapschuur
Exclusieve Kapschuur Opties

Kapschuur op maat van hout met aluminium details

Een kapschuur op maat van Unique Buitenverblijven creëert comfort tijdens alle seizoenen. Alle stijlen zijn mogelijk, zoals: een luxe kapschuur met een glazen schuifpui en aluminium of een landelijke kapschuur van hout. Naast hoogwaardig en goedgekeurd hout, gepoedercoat aluminium en premium kwaliteit glas, maakt u de kapschuur van uw dromen ook compleet met accessoires, zoals een houtkachel, bestrating of houten vlonder, verlichting en elektra.

Wilt u de kapschuur naast opslagruimte ook als luxe loungeruimte of tuinkamer gebruiken? Dan kunt u bij Unique Buitenverblijven ook een kapschuur laten bouwen met een wandsysteem. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van een schuifpui van aluminium en glas of glazen schuifwanden die u naar wens kunt openen of sluiten. Daardoor wordt uw landelijke kapschuur een multifunctioneel bruikbare ruimte die voor veel woongenot zorgt.

MULTIFUNCTIONEEL BUITENLEVEN

Luxe of landelijke kapschuur als multifunctionele overkapping

Een kapschuur op maat van Unique Buitenverblijven is multifunctioneel bruikbaar. Wij ontwerpen uw kapschuur volgens uw huidige wensen én uw behoeften voor de toekomst. Zo blijft een op maat gemaakte kapschuur aan uw woonwensen voldoen. U kunt altijd in stijl en comfort genieten van een overdekte opslagplaats, maar ook van extra werk/woonruimte of een luxe buitenverblijf. Natuurlijk geheel volgens uw stijl-voorkeuren en wensen.

Kapschuur op maat

Waarom een kapschuur laten bouwen door Unique Buitenverblijven?

Unique Buitenverblijven levert géén standaardconcepten en projecten. Elke kapschuur wordt op maat gemaakt. Uiteraard geheel afgestemd op uw woonwensen en behoeften. Niet alleen onze bouwprojecten worden aangeboden als maatwerk, maar dat geldt ook voor onze persoonlijke service. Wij zijn betrokken bij uw wensen. Deze persoonlijke service en betrokkenheid is terug te zien tot in de kleinste details van uw maatwerk kapschuur. Wij houden de lijnen kort en de communicatie transparant. Daarom is Unique Buitenverblijven uw all-inclusive specialist. Voor uw kapschuur ontwerp en bouw, maar ook voor tuinaanleg.

Met onze jarenlange ervaring als hovenier kunnen wij uw kapschuur op maat volledig op laten gaan in het landschap. Op deze manier vormen uw woning, de tuin en uw maatwerk kapschuur één harmonieus geheel. Unique Buitenverblijven ontzorgt u ook met tuinontwerp en aanleg.

Andere redenen waarom u kiest voor Unique Buitenverblijven

100% maatwerk

Een kapschuur laten bouwen door Unique Buitenverblijven betekent kiezen voor maatwerk. Al onze ontwerpen worden op maat gemaakt. Geheel volgens uw unieke wensen en behoeften. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en uitvoerbaar.

Kwaliteit

Als klein bedrijf zijn wij groot in het waarborgen van kwaliteit. Dat is waar Unique Buitenverblijven een belangrijk verschil maakt. Wij werken alleen met premium kwaliteit materialen. Zoals duurzaam hout met PEFC, KOMO en FSC-keurmerk, gepoedercoat aluminium type T6-6063 in 5 RAL kleuren en hoogwaardige glazen schuifwandsystemen.

Woongenot

Woongenot komt pas écht tot zijn recht in een maatwerk kapschuur van Unique Buitenverblijven. In de vorm van een landelijke of luxe kapschuur die geschikt is voor verschillende doeleinden. Wij brengen genieten van kwaliteit tot leven.

Maatwerk Tuinaanleg

Ook behoefte aan tuinaanleg?

Wilt u niet alleen een kapschuur op maat laten bouwen maar ook uw tuin laten aanleggen? Door mijn ruime ervaring als hovenier is Unique Buitenverblijven ook gespecialiseerd in maatwerk tuinaanleg. Uiteraard geheel volgens uw wensen en passend in het landschap.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte kapschuur.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur