TUINKAMER OP MAAT
Luxe tuinkamers ontworpen voor buitenleven.

Tuinkamer op maat

BESCHUT GENIETEN

Tuinkamer op maat door Unique Buitenverblijven

Een tuinkamer op maat van Unique Buitenverblijven is als thuiskomen in de natuur. Overdekt ontspannen, te midden van de groene omgeving in uw tuin. Een moderne of vrijstaande tuinkamer betekent genieten pur sang tijdens alle seizoenen. Geniet binnen een rustgevende sfeer en stijlvolle ambiance van een goed boek of een samenzijn met familie.

De tuinkamers van Unique Buitenverblijven worden geheel volgens uw wensen ontworpen en geplaatst. U heeft daarmee altijd de beschikking over een uniek buitenverblijf in uw tuin. Om te relaxen en te ontspannen, of te genieten van een sfeervolle borrel of barbecue. Kies voor een moderne tuinkamer van hout en aluminium of met een combinatie van glas. Natuurlijk aangekleed zoals u dat wenst, met bijvoorbeeld een houtkachel of een lichtstraat.

Maatwerk en kwaliteit wordt gegarandeerd door onze in-house kennis en het gebruik van premium materialen. Dat geldt ook voor onze moderne tuinkamers. U ontvangt bij Unique Buitenverblijven altijd 10 jaar garantie op de constructie. Wij staan voor de kwaliteit die wij leveren. Niet alleen tijdens het ontwerpen en plaatsen van uw tuinkamer, maar ook daarna.

Een tuinkamer in stijl waardoor u puur kan genieten vereist het gebruik van hoogwaardige materialen. Wij ontwerpen en vervaardigen uw moderne tuinkamer aanbouw met materialen van premium kwaliteit, zoals bijvoorbeeld: PEFC, KOMO en FSC-keurmerk houtsoorten, aluminium met een poedercoating en kristalhelder glas. In combinatie met onze kennis en jarenlange ervaring als hovenier én een op maat gemaakt ontwerp, kunt u exclusief genieten wanneer u dat wilt.

Wilt u uw vrijstaande overkapping omtoveren naar een tuinkamer? Of wilt u uw moderne veranda aanbouw van Unique Buitenverblijven laten uitbreiden naar een tuinkamer? Ook in de toekomst voorzien wij u van een hoogwaardige en op maat gemaakte service. Wijzigt uw situatie of woonwens? Wij zorgen ervoor dat uw op maat gemaakte tuinkamer aanbouw moeiteloos mee verandert.

Unique Buitenverblijven adviseert en ontwerpt uw moderne tuinkamer, maar draagt ook zorg voor een professionele montage. Van plan tot aan de uiteindelijke realisatie van uw tuinkamer, wij hebben alles in eigen beheer. Unique Buitenverblijven heeft de beschikking over specialisten, bouwers en ontwerpers. Zo kunnen wij een premium kwaliteit garanderen.

OPTIES & KLEUREN

Mogelijke opties voor Maatwerk Tuinkamer

Een tuinkamer op maat biedt verschillende opties die we graag toelichten. Hier zijn de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Integratie met Houten Tuinkamer

Een aantal van deze opties zijn enkel toepasbaar voor een houten tuinkamer!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw eigen tuin.

Kleuren voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Grijs metallic

RAL9007

crèmewit

RAL9001

Veranda met glazen dak en zonwering.

Zonwering

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra schaduw en gemaakt met de stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie voor buitenomgevingen.

aluminium veranda

Aluminium wanden

Vul één of meerdere zijden met aluminium panelen voor extra privacy.

Veranda met glazen dak en glazen schuifwand systeem.

Glazen schuifwand systeem

Functionerend als een verplaatsbaar wandensysteem, maar dan van glazen panelen.

Glazen dak veranda met verlichting

Verlichting

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra verlichting en gemaakt van aluminium, te verkrijgen in 1W (niet dimbaar) of 3W (dimbaar).

Offerte aanvragen voor een vrijstaande of moderne tuinkamer?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een tuinkamer op maat of een moderne tuinkamer aanbouw. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of bent u benieuwd of wij uw unieke tuinkamer woonwensen kunnen realiseren? Wij beantwoorden uw vragen uiteraard graag. Samen verwezenlijken wij de Unique Buitenverblijven van uw dromen.

Moderne tuinkamer aanbouw van hout of aluminium

Droomt u al langer over een fijne tuinkamer van hout of aluminium? Unique Buitenverblijven adviseert u graag. Uw moderne vrijstaande tuinkamer of een aanbouw van hoogwaardige materialen wordt geheel op maat gemaakt. U heeft een droom, wij dragen zorg voor de realisatie. Kiezen voor de charme van hout of de moderne look van aluminium?

Ook een combinatie van beide is mogelijk. Evenals een tuinkamer met een schuifpui van glas. Wij brengen uw tuinkamer droom tot leven. Natuurlijk afgewerkt tot in finesse en voorzien van de details en accessoires die voor u belangrijk zijn. Wij denken graag mee over verlichting en elektra, maar ook voor het laten plaatsen van een houtkachel in de tuinkamer.

Wilt u uw moderne tuinkamer aanbouw laten opgaan in de omgeving? Unique Buitenverblijven is tevens gespecialiseerd in maatwerk tuinontwerpen en tuinaanleg. Door onze jarenlange ervaring als hovenier zijn wij uw all-inclusive specialist voor op maat gemaakte tuinontwerpen en buitenverblijven.

Vrijstaande tuinkamer: Vrijstaand en geheel op maat gemaakt

De tuinkamers van Unique Buitenverblijven kunnen op verschillende manieren worden ontworpen en gerealiseerd. Een vrijstaande tuinkamer kan op vrijwel elke locatie in uw tuin worden geplaatst. Onze vrijstaande ontwerpen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor realisatie naast een zwembad, een natuurlijk zwemvijver of te midden van groene borders.

Wat uw woonwensen ook zijn, met een vrijstaande tuinkamer van Unique buitenverblijven voert stijlvol genieten in kwaliteit altijd de boventoon. Kies voor een tuinkamer van robuust hout of duurzaam en modern aluminium. Door onze ruime ervaring en expertise als hovenier, kunnen wij u natuurlijk ook altijd voorzien van inspiratie en adviezen. Elk ontwerp wordt afgestemd op uw specifieke behoeften. Genieten doet u bij Unique altijd in stijl.

Waarom een moderne maatwerk tuinkamer aanbouw laten plaatsen door Unique Buitenverblijven?

Kwaliteit en maatwerk is niet alleen zichtbaar in onze unieke buitenverblijven. Bij Unique Buitenverblijven bent u ook zeker van de beste service. Voor, tijdens en na het realiseren van uw tuinkamer op maat. Ons team bestaat uit specialisten met liefde voor het vak. Naast ervaring, bieden we ook een persoonlijke en één-op-één communicatie. Door klein te blijven als bedrijf, kunnen wij een grootse en hoogwaardige kwaliteit blijven garanderen.

Samen met u zorgen wij voor het ontwerp van uw moderne of vrijstaande tuinkamer, het wijzigen daarvan, het communiceren en aansturen van derde partijen én het realiseren en bouwen van de tuinkamer van uw dromen. Ook onze service is 100% maatwerk.

Uniek? Bij een vrijstaande tuinkamer van Unique Buitenverblijven hoort ook een op maat gemaakt tuinontwerp en tuinaanleg. Als hovenier denk ik graag met u mee. Deze wensen kunnen in-house door ons worden gerealiseerd. Geheel in stijl met de tuinkamer en de omgeving

Maatwerk Tuinaanleg

Ook behoefte aan tuinaanleg?

Wilt u een op maat gemaakte tuinkamer en uw tuin laten aanleggen? Door onze jarenlange ervaring als hovenier biedt Unique Buitenverblijven gespecialiseerde tuinaanleg die perfect bij uw tuinkamer past. Alles volledig afgestemd op uw wensen en passend in uw buitenruimte.

Andere redenen waarom u kiest voor Unique Buitenverblijven

Woongenot

Wilt u meer woongenot ervaren? Laat uw veranda op maat dan ontwerpen en plaatsen door Unique Buitenverblijven. Wonen is namelijk veel meer dan alleen leven. Met een moderne veranda aanbouw of een landelijke overkapping op maat, geniet u intens van elk jaargetijde. Unique Buitenverblijven verhoogt uw woongenot.

Duurzaam

Een veranda laten plaatsen voor nu en in de toekomst? Onze unieke veranda’s en overkappingen worden niet alleen op maat gemaakt volgens uw wensen, maar worden ook vervaardigd uit de beste en meest duurzame materialen, zoals hout met PEFC, KOMO en FSC-keurmerk en gepoedercoat aluminium type T6-6063 in 5 premium RAL kleuren.

Waardevermeerdering

Een veranda op maat van Unique Buitenverblijven draagt ook bij aan de waardevermeerdering van uw woning. Temeer door het gebruik van hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen en oog voor detail. De ontwerpen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en het ontwerp van eventuele bestaande bouw.

Genieten doet u pas echt in een veranda of aanbouw die geheel voldoet aan uw wensen en persoonlijke behoeften. Bijvoorbeeld in een veranda op maat van hout en aluminium, een moderne veranda met een schuifwand van glas of een op maat gemaakte overkapping met een houten vlonder en houtkachel. Dat is waarom u kiest voor Unique Buitenverblijven.

Elk ontwerp wordt geheel volgens uw wensen gecreëerd. Uiteraard met de beste materialen. Elk idee of wens is bespreekbaar. Onze specialisten hebben oog voor detail en denken hierin ook graag met u mee. Bij Unique Buitenverblijven betekent maatwerk écht genieten.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte tuinkamer.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur