VERANDA OP MAAT
Elegante glazen veranda's ontworpen voor buitenleven.

Veranda op maat

BESCHUT GENIETEN

Veranda op maat door Unique Buitenverblijven

Een veranda op maat is een aanwinst voor uw woning en uw tuin. Met een op maat gemaakte veranda geniet u optimaal van elk jaargetijde. U beschikt over een beschut buitenverblijf dat niet alleen uniek is, maar ook geheel aan uw behoeften kan voldoen. 

Een moderne veranda aanbouw van Unique Buitenverblijven is veelzijdig bruikbaar. 

 

Als sfeervolle buitenplaats voor tuinfeesten of een gezellig samenzijn met uw familie. Een veranda op maat is uiteraard ook een uitstekende plaats voor een barbecue of een landelijke buitenkeuken. Een maatwerk veranda van Unique Buitenverblijven staat garant voor een unieke buitenbeleving. U kunt een veranda laten plaatsen van hout, aluminium of een combinatie van beiden met glas. Uiteraard kunnen wij de door u gewenste moderne veranda aanbouw ook voorzien van accessoires, zoals verlichting of een sfeervolle houtkachel.

Unique Buitenverblijven staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij realiseren de overkapping of veranda van uw dromen. Duurzaamheid en kwaliteit zijn één van onze belangrijkste speerpunten. Op de maatwerk constructies van Unique Buitenverblijven ontvangt u altijd 10 jaar garantie. Dat betekent genieten in stijl en comfort voor nu, maar ook in de toekomst.

Een moderne veranda aanbouw van hout of een maatwerk veranda van aluminium en glas? Wij realiseren het buitenverblijf van uw dromen. Dat realiseren wij met duurzame en hoogwaardige houtsoorten, het beste aluminium en premium kwaliteit glas. Want uniekheid onderscheidt zich niet alleen in maatwerk, maar ook in hoogwaardigheid. Wij werken uitsluitend met PEFC, KOMO en FSC-keurmerk houtsoorten en gepoedercoat aluminium. Op deze manier vloeien maatwerk en exclusiviteit perfect in elkaar over.

Veranderen uw woonwensen? Unique Buitenverblijven denkt hierin graag met u mee. Uw ontwerp en onze creatie kan na verloop van tijd worden uitgebreid. Van een overkapping of veranda op maat naar een luxe tuinkamer met glas. Flexibiliteit en service is ons kenmerk.

Laat u een veranda op maat of een moderne veranda aanbouw plaatsen door Unique Buitenverblijven? Wij dragen zorg voor een professionele montage. De realisatie van uw unieke veranda of overkapping is in vakkundige handen van onze specialisten. Onze in-house specialisten dragen zorg voor uw creatie. Van plan tot realisatie.

OPTIES & KLEUREN

Mogelijke opties voor Maatwerk Veranda

Een veranda op maat biedt verschillende opties die we graag toelichten. Hier zijn de belangrijkste mogelijkheden op een rij:

Integratie met Houten Veranda

Een aantal van deze opties zijn enkel toepasbaar voor een houten veranda!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw eigen tuin.

Kleuren voor Aluminium Frame

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Grijs metallic

RAL9007

crèmewit

RAL9001

Veranda met glazen dak en zonwering.

Zonwering

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra schaduw en gemaakt met de stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie voor buitenomgevingen.

aluminium veranda

Aluminium wanden

Vul één of meerdere zijden met aluminium panelen voor extra privacy.

Veranda met glazen dak en glazen schuifwand systeem.

Glazen schuifwand systeem

Functionerend als een verplaatsbaar wandensysteem, maar dan van glazen panelen.

Glazen dak veranda met verlichting

Verlichting

Ontworpen om buiten te functioneren voor extra verlichting en gemaakt van aluminium, te verkrijgen in 1W (niet dimbaar) of 3W (dimbaar).

Veranda op maat offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een veranda op maat of een moderne veranda aanbouw. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of bent u benieuwd of wij uw unieke veranda woonwensen kunnen realiseren? Wij beantwoorden uw vragen uiteraard graag. Samen verwezenlijken wij de Unique Buitenverblijven van uw dromen.

Before aluminium veranda op maat After aluminium veranda op maat
Exclusieve Veranda Opties

Moderne veranda aanbouw van hout of aluminium

Een veranda laten plaatsen van hout? Of heeft u een wens voor een moderne overkapping van topkwaliteit aluminium? Unique Buitenverblijven werkt alleen met premium materialen om uw buitenverblijf te kunnen realiseren. Onze hoogwaardige materialen zijn duurzaam, functioneel en een lust voor het oog tot in de kleinste details met onze hoogwaardige accessoires, zoals een lichtstraat, een polycarbonaat dak of een veranda op maat met bestrating, verlichting en elektra of een houten vlonder. Wij maken uw Unique veranda uniek.

Kiezen voor een op maat gemaakte veranda met een combinatie van hout en aluminium? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij glas integreren in al uw woonwensen op het gebied van exclusieve en unieke buitenverblijven en veranda’s.

EENVOUDIG INSTALLATIEPROCES

Op maat gemaakte veranda aan uw woning of vrijstaand?

Unique Buitenverblijven ontwerpt uw landelijke of moderne veranda aanbouw. Vrijstaand of als vaste aanbouw aan uw woning. Met een op maat gemaakt ontwerp zorgen wij ervoor dat uw unieke en op maat gemaakte veranda naadloos aansluit bij uw specifieke woonwensen.

Kies voor een moderne vrijstaande veranda in de tuin of voor een maatwerk aanbouw waarbij de uitstraling perfect aansluit bij die van uw woning. Door onze ruime ervaring op het gebied van maatwerk overkappingen, kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van een passend advies. Uiteraard stemmen wij deze geheel af op uw persoonlijke voorkeur en wens.

Waarom een veranda laten plaatsen door Unique Buitenverblijven?

Een veranda laten plaatsen door Unique Buitenverblijven? Dat doet u om een aantal redenen. Wij bieden een totaalpakket aan diensten en voorzien u daarbij van een persoonlijke en transparante communicatie. Zo creëren wij de veranda van uw dromen. Als bedrijf willen wij klein blijven. Zo blijft de kwaliteit en service die wij leveren gewaarborgd.

U kan één vast aanspreekpunt verwachten vanaf de eerste kennismaking, het maken van het ontwerp, het doorvoeren van eventuele aanpassingen, het onderhouden van contacten met derde partijen en het bouwen van de maatwerk veranda zelf. U heeft continu te maken met één vaste contactpersoon.
Daardoor blijft de communicatie helder en kunnen misverstanden voorkomen worden.

Maatwerk Tuinaanleg

Ook behoefte aan tuinaanleg?

Wilt u niet alleen een veranda op maat laten bouwen maar ook uw tuin laten aanleggen? Met onze jarenlange ervaring als hoveniersbedrijf is Unique Buitenverblijven ook gespecialiseerd in maatwerk tuinaanleg. Uiteraard geheel volgens uw wensen en passend in het landschap.

Andere redenen waarom u kiest voor Unique Buitenverblijven

Woongenot

Wilt u meer woongenot ervaren? Laat uw veranda op maat dan ontwerpen en plaatsen door Unique Buitenverblijven. Wonen is namelijk veel meer dan alleen leven. Met een moderne veranda aanbouw of een landelijke overkapping op maat, geniet u intens van elk jaargetijde. Unique Buitenverblijven verhoogt uw woongenot.

Duurzaam

Een veranda laten plaatsen voor nu en in de toekomst? Onze unieke veranda’s en overkappingen worden niet alleen op maat gemaakt volgens uw wensen, maar worden ook vervaardigd uit de beste en meest duurzame materialen, zoals hout met PEFC, KOMO en FSC-keurmerk en gepoedercoat aluminium type T6-6063 in 5 premium RAL kleuren.

Waardevermeerdering

Een veranda op maat van Unique Buitenverblijven draagt ook bij aan de waardevermeerdering van uw woning. Temeer door het gebruik van hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen en oog voor detail. De ontwerpen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en het ontwerp van eventuele bestaande bouw.

Genieten doet u pas echt in een veranda of aanbouw die geheel voldoet aan uw wensen en persoonlijke behoeften. Bijvoorbeeld in een veranda op maat van hout en aluminium, een moderne veranda met een schuifwand van glas of een op maat gemaakte overkapping met een houten vlonder en houtkachel. Dat is waarom u kiest voor Unique Buitenverblijven.

Elk ontwerp wordt geheel volgens uw wensen gecreëerd. Uiteraard met de beste materialen. Elk idee of wens is bespreekbaar. Onze specialisten hebben oog voor detail en denken hierin ook graag met u mee. Bij Unique Buitenverblijven betekent maatwerk écht genieten.

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We praten graag met u over het verwezenlijken van uw op maat gemaakte veranda.

* VERPLICHT

Neem contact op

"We beantwoorden graag uw vragen over onze passie: het realiseren van uw buitenverblijf."

D. Kaya – Directeur